måndag 3 september 2012

Dag 4 - David crashar!

 Idag har det varit en härlig dag, vi har haft en dag där vi ska rensa huvudet från polo och ha roligt tillsammans :) vi började dagen med frukost och sedan vilade vi ett tag för att bege oss mot våran favorit butik, Decathlon!! Där allt finns för den idrottsintresserade eller nästan iaf :P

Efter decathlon åkte vi till tävlingsplatsen och åt lunch helt  okej mat. Maten serveras dock i ett stort tält som är riktigt varmt!!



Efter maten drog vi och badade på ett äventyrs bad :) när man sätter 10 kanotister i samma ställe så blir det tävling och det blev en hel del olika tävlingar! Snabbast i vattenrushkanan blev Kalle. Snyggaste sköldpadde spinnen var mats m.m. :P 

När ca en och en halv timme passerat hadevi badat färdigt och åkte mot nästa mål, go cart! Var en riktigt fin gocart bana med fina bilar :) var riktigt roligt! Snabbast var Mats! Bästa crash David (mitt fel, kunde inge reglerna :P). 







På kvällen gick jag, Marko och Putte ut och åt pizza för att få lite omväxling, vilket var gott :) nu är det dags för massage kostar 250kr/timmen prefekt när man ska tävla :)




Imorgon scrutenering och ett paddelpass :) samt en hel del vila :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar