onsdag 5 september 2012

Dag 6- Let's go to work

Idag har vi spelat två matcher en mot Portugal och en mot Tyskland. Vi började dagen med morgonlöpning och lite morgongymnastik för att väcka huvudet och kroppen, tanken är att vi inte ska bli så svettiga men för de flesta rann svetten längst ansiktet. :P men vi kom igång bra :). Efter morgonlöpningen var det frulle som gällde och klockan 08.10 begav vi oss mot tävlingsplatsen.

Vår första match var mot Portugal som vi inte mött på ett år och har ingen aning om hur de spelar, men efter bara någon minut gör David första målet. Vi lyckades riktigt bra med försvarsspelet och de hade inte mycket att komma med. Vi kontrade sönder deras lag'. Matchen slutade 7-1. De hade två bra skyttar som sköt extremt korta hård skott!

När vi var färdig med portugiserna tog vi oss snabbt upp för att förbereda sig mot Tyskland. Det var ganska tight om tid mellan matcherna och det blev att kasta i sig lite energi samt vätska upp.

Tyskland har vi haft problem med hela året med deras snabba spel och starka tryck mot boxen. Vi har valt att även vila Marko eftersom vi är 9 spelare och endast 8 får spela. Vi började matchen riktigt bra med att Mats sänker 1-0 i boxen. Med grymt boxspel så höll vi emot länge men Tyskarna som är världstvåa just nu vann till slut med 4-2. Vi hade två fina lägen där vi kunnat göra mål men de satte vi tyvärr inte!

Ändå en bra dag sammanfattat och vi är hittills enligt plan. Imorgon blir det Chinese Taipei, Holland och Japan! Och då vet vi om vi kommer i den övre eller undre gruppen. Tre lag går upp och jag tror det blir Tyskland, Holland och förhoppningsvis Sverige :)

Efter att ha sett Chinese Taipei spela idag så tror jag vi har en god chans om vi spelar på samma nivå som tidigare. Hoppas att ni tittar på live streamingen och hejar på oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar