torsdag 6 september 2012

Dag 7 - Vi ska INTE ner träsket!

Första matchen idag var mot Chinese Taipei (CT), vi började matchen med en stark box och gav de inte en meter! Men CT gjorde det bra och höll bollen länge och spelade i sitt tempo vilket jag tror stressade oss. Vi började med 1-0 och det kändes som en bra start men sedan fick de två snabba mål och stressen ökade! Det vi trodde skulle bli en enkel match blev snabbt en match vi försökte jaga ikapp en förlust skulle innebära att vi åker ner i slaskgruppen! Men efter tight match lyckades vi med 4-4 vilket betyder att vi fortfarande kan ta oss upp!

Andra matchen var mot Holland och denna match var helt sjuk. Började med att Holland gjorde några snabba mål med sin oerhörda press på vår box, men Marko tände till och gjorde fina mål tillsammans med David. Sista sekunderna gjorde jag vårt sista mål och matchen slutade hela 6-10 till Holland, helt sjukt mycke mål i matchen!

I sista matchen gällde det vinner vi mot japan och tyskland slår CT så går vi upp till topp 12! Matchen började med att Japans målvakt storspelade och tog allting vi kastade på dom, men tillslut bröt vi igenom. Det var jag som vilade men jag stog mest nervös på sidan så det blev ingen mental vila :P men efter halvlek ledde vi med 2-1 och en bit in i andra blev det 3-1 och då lugnade jag mig lite :) matchen slutade 4-1 och tyskarna levererade även dom och vann 8-2 mot CT. Vilket betyder att vi går upp till topp 12 och skamgränsen klarade vi!

Nu kommer det intressanta, två grupper om 6 lag i varje. Så nu gäller varje match för att ta sig till final blir man 1 eller 2 i gruppen spelar man semifinal! I vår grupp blir troligtvis Italien, Holland, Schweiz, Belgien, Australien. Vilket är en bra grupp för oss med tanke på att Tyskland och Frankrike båda är i andra gruppen (ett och två i världen). Tillsammans med dom är Danmark, Polen, England, Spanien. Så vi har goda chanser till bra resultat men nu är det bara bra lag kvar så det kommer bli sjukt tight och spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar