lördag 8 september 2012

Dag 9 - Sverige har grymmast supportrar

Morgonuppvärmning och frukost enligt tidigare rutin, sen bar det av mot tävlingsplatsen och match mot Australien. Vi hade spelat träningsmatch mot Australien innan VM och det kändes bra att möta dom. Men redan i början åkte vi på underläge och det gick inte att ta igen. Vi var väldigt besvikna eftersom där försvann vår worldgames plats och semifinal.

Men det var bara att ladda om och stilla upp mot Schweiz, som är ett väldigt jämt lag och riktigt taggade alltid! Vi kom in bra i matchen och gjorde 1-0, äntligen ledning! Sedan gör Schweiz 1-1 efter bara några minuter blir set straff till oss som vi tyvärr missar! Innan halvlek gör vi 2-1 och i andra perioden lossnar det mer för oss dock står det efter ett tag 3-3, när vi i sista 2 min sänker 4-3! Tight box och sen tappar Schweiz bollen och vi håller bollen tills signalen går! Skön match äntligen brutit trenden att hela tiden jaga poäng.

Sen lunchade vi! Men Mats bricka var borta. Så han fick ta ut en ny Accrediteringsbricka. Efter 30min kollar jag runt Davids hals och ser Mats bricka! Så då började vi leta Davids bricka som hittades i hans väska :) troligtvis hade jag gett Davids bricka till David och sen även Mats bricka :)

Belgien matchen fick vi oxå en bra start och vi fick till grymma anfall där Kalle, erik, Mats och Marko gjorde en hel del bra spel! Vi vann matchen med 9-5 tror jag.

Efter vinsten mot Belgien gick vi om Schweiz i totalen men hade även chans att komma förbi Italien om Holland vinner över Italien med 4 mål, men tyvärr blev så inte fallet när Holland endast spelade lika fast Italien hade två utvisningar sista 2 min.

Så imorgon spelar vi om 7-8 platsen mot Spanien vilket kommer bli intressant! Det är hur som helst det bästa resultatet Sverige gjort på ett VM fast vi hoppades på mer. Dock är topp 10 väldigt jämna och alla kan slå alla!

Så bra kämpat men imorgon gäller det att ta fram det lilla extra! Tack till alla grymma supportrar, ni ger oss extra tryck i matchen! :)