0945 - morgon möte inför matchen mot Italien!
0955 - lätt kast med boll
1005 - laguppvärmning inför match mot Italien
10.40 match mot Italien
Första halvlek började segt och vi släppte snabbt in två mål och det såg tungt ut! Men vid två minuter kvar av halvleken så går Italien ur och punktar vilket passade oss ypperligt och mats passar upp till kalle som gör sin spelare och sänker 1-2 :D! Italien fortsätter punkta när de tappar bollen så manövrerar mats bort sin spelare och gör 2-2 i halvtid! I andra perioden ägde vi matchen hade grymt tryck på Italien hela halvleken, Italien började spela fulare och fulare och åkte på ett gult kort! Då pressade vi in 3-2, kalle fortsätter storspela. När det är 3 min kvar kvitterar Italien på en kontring till 3-3. Vi håller bollen i slutet och får tyvärr inte in något fler mål! Med tanke på att vi låg under med 0-2 och vände var det ändå ett okey resultat :)

Schweiz vann över Holland 4-2

11.30 mat
12.10 möte efter matchen
12.30 åkte vi till hotellet
15.50 samling för att åka mot tävlingsplatsen
16.07 Erik och Putte glömmer sina accredeteringsbrickor och Putte tar en snabb löptur upp till rummet och hämtade dem!
16.16 mot tävlingsplatsen igen :)
16.35 möte inför matchen mot Holland
16.50 uppvärmning
17.10 match mot Holland
Matchen började tungt som den förra med 0-2 underläge. Men vi kämpa oss tillbaka i matchen. Och det blev tight i andra perioden och stod 5-6 till Holland när vi hade ribbskott i sista sekunden!
17.50 tittar vi på 2 matcher
19.30 middag
20.00 kvällsmöte

Imorgon Australien, Schweiz och Belgien tre tuffa matcher där vi behöver 3 vinster! Även kul med många svenska supporter på plats! :)